KIINTEISTÖPETOS

KIINTEISTÖPETOS

kalemlawoffice

KIINTEISTÖPETOS

Viisi tapaa, joita kiinteistöhuijarit noudattavat. Hei, rakas sivumme vieras, tervetuloa. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kiinteistöhuijareista. Paras toivomme on, että et joudu sellaisiin tapauksiin, joista kuulemme usein. Olemme asianajajia Alanyassa ja haluamme muistuttaa, että tarjoamme lainopillisia palveluita ulkomaalaisille yleensä. Jotta kiinteistöhuijareita vastaan ​​voidaan varautua etukäteen, on erittäin tärkeää ohjata prosessi Alanyan kiinteistöjuristin kanssa. Valitettavasti huijarit voivat ilmaantua melkein joka hetki elämässämme. He voivat ilmaantua ostoskeskukseen, pankkiin tai ruokakauppaan milloin tahansa. Ja yksi alueista, joista nämä huijarit ovat eniten kiinnostuneita, ovat kiinteistömarkkinat, joilla korkea raha kääntyy... Kiinteistöihin liittyviä petosjärjestelmiä on satoja. Haluan nostaa esille viisi yleistä ja antaa neuvoja kuinka suojella itseäsi ja olla joutumatta ansaan, mitä pitää ottaa huomioon kauppaa tehdessä.

 

1. Talletus

 

Ehkä suosituin kiinteistöpetos on talletusjärjestelmä. Kiinteistöä tarjotaan ostajille houkuttelevaan hintaan. Ensimmäisellä tapaamisella myyjä näyttää asiakirjapaketin, joka vahvistaa, että se on todella hänen omaisuuttaan. Jotta kiinteistöhuijareita vastaan ​​voidaan varautua etukäteen, on erittäin tärkeää ohjata prosessi Alanyan kiinteistöjuristin kanssa. Jotta kiinteistöhuijareita vastaan ​​voidaan varautua etukäteen, on erittäin tärkeää ohjata prosessi Alanyan kiinteistöjuristin kanssa. Jonkin ajan kuluttua tulee esiin lukuisia erilaisia ​​olosuhteita, jotka myyjä salasi ensimmäisellä tapaamisella. Niiden takia ostaja kieltäytyy ostamasta. Tässä tapauksessa on tärkeää, että osapuolilla on sopimus, joten muodollisesti kaikki on laillista eikä ilmeisesti ole vilpillistä toimintaa. Suosittelemme tässä tapauksessa ottamaan yhteyttä asianajajaan, koska kyseessä on selvä myyjän petos. Alanyassa ja Antalyassa toimivana kansainvälisenä asianajotoimistona suojelemme asiakkaidemme oikeuksia tässä tapauksessa.

2-) Perilliset

 

Jos olet perillinen etkä ole hakenut oikeuksiasi ja tarvittavia paikkoja, niin roistot ovat liiketoiminnassa. Esimerkiksi asunto myytävänä 20 % markkinahintaa alhaisempaan hintaan. Myyjä kertoo syyn näin: ”Asunto on peritty, rahaa tarvitaan kipeästi”. Osto-myyntitapahtuma tehdään, ja hetken kuluttua ilmestyy toinen edellisen omistajan perillinen. Perillinen viittaa siihen, että hän sai tietää sukulaisen kuolemasta "se on vain" - ja meni odotetusti välittömästi notaarille hakemaan perinnön hyväksymistä. Ja jo notaarissa hän "täysin rennosti" sai tietää, että tällä asunnolla on uusi omistaja. Tätä seuraa pitkä oikeudellinen taistelu. Ostaja osoittaa toimineensa täysin vilpittömässä mielessä asunnon ostaessaan, eikä ole syytä olettaa kauppasopimuksen pätemättömyyttä. Ja uusi perillinen väittää, ettei hän tiennyt sukulaisen kuolemasta ja hänellä on oikeus periä omaisuus - ja toimii myös hyvässä uskossa. Kiinteistöä ostettaessa on erittäin hyödyllistä työskennellä asianajajan kanssa näiden ja vastaavien tapahtumien välttämiseksi. Lakimiehenä Alanyassa ja Antalyassa teemme asiakkaillemme yksityiskohtaisen selvityksen ja konsultoimme niihin liittyviä kiinteistöjä.

 

3. Hyvin kaukaiset sukulaiset

 

Tähän huijariryhmään voivat kuulua henkilöt, jotka ovat saaneet laittomasti oikeuden päätöksen ja antavat heille mahdollisuuden periä omaisuutta. Useimmiten tämä tehdään todistamalla sukulaisuus pikkukaupungin käräjäoikeudessa. Kyllä, on erittäin tärkeää laatia yksityiskohtainen selvitys asiaankuuluvasta kiinteistöstä ja käydä oikeuskäsittelyt yhdessä asiantuntevien henkilöiden kanssa ennen kuin nämä tahattomat seuraukset kohtaavat. Tältä sivustolta voit lukea tarkemmin, mitä palvelujamme kiinteistöoikeuden alalla tarjoavat. Tarjoamme lakipalveluita asianajajana Alanyassa ja Antalyassa.

 

4. Häikäilemätön notaari

 

Kuten tiedetään, kiinteistöjen myyntisitoumus on yleensä notaarin vahvistama. Jos notaari ja huijari tekevät yhteistyötä, he voivat helposti huijata kiinteistön ostajaa. Tästä syystä on tärkeää toistaa, että on tärkeää, että näissä asioissa työskentelet kiinteistöasianajajan kanssa. Jotta kiinteistöhuijareita vastaan ​​voidaan varautua etukäteen, on erittäin tärkeää ohjata prosessi Alanyan kiinteistöjuristin kanssa.

 

5. Väärennetty asiakirja

 

Olemme nähneet valtavan määrän erilaisia ​​väärennettyjä asiakirjoja. Jotkut "käsityöläiset" onnistuivat toimittamaan tuomioistuimen päätöksiin sinetit ja allekirjoitukset, notaarien väitetysti vahvistamat testamentit, perintötodistukset ja omistustodistukset.

Kuka voi väittää, etten kohtaa näitä ihmisiä, jotka raa'asti uhriutuvat tällä ja vastaavalla tavalla? Monet muut keinot, kuten omistusoikeuden siirtämättä jättäminen, olemassa olevien kiinnitysten piilottaminen omistuskirjaan tai ostajien huijaaminen lisäämällä myyntisopimukseen salainen lauseke, ovat valitettavasti ulkomaisten vieraidemme uhriksi maassamme. Lakipalvelujen tarjoamisen lisäksi Turkin kaikilla alueilla tarjoamme asianajajapalveluita erityisesti Antalyassa ja Alanyassa. Jotta kiinteistöhuijareita vastaan ​​voidaan varautua etukäteen, on erittäin tärkeää ohjata prosessi Alanyan kiinteistöjuristin kanssa.Voit ottaa meihin yhteyttä.

hemenara_icon
kalemlawofficeCall Center